Ko je Milomir Marić da vređa vojnike Srbije

0

Саопштење

Скандалозне увреде старешина Војске Србије на ТВ Хепи

 У емисији Добро јутро на ТВ Хепи 20. јануара 2022. године,  коментарима „ примитивни официри“, „ко ће нормалан да иде у војску“ и „ ко није за ништа друго зато иде у војску“ главни уредник те телевизије и водитељ емисије Миломир Марић је на најпримитивнији начин увредио војну професију и Војску Србије као институцију у коју грађани Србије имају највеће поверење. Такво понашање глaвног уредника телевизије која користи националну фреквенцију најоштрије осуђујемо.

„Титови војници“ као што је он су деведесетих година гурнули Србију у ратове после којих је разорена, осиромашена, опљачкана и расељена.

Близак однос са Александром Вучићем којег у програмима непрекидно заступа и брани не даје му за право да вређа једну часну професију која је у ратовима деведесетих, поред грађана била и највећа жртва.

Прозивамо Регулаторно тело за електронске медије РЕМ, да покрене поступак за утврђивање одговорности главног уредника ТВ Хепи која користи националну фреквецију за увреде припадника Војске и рушење поверења грађана које је стварано годинама.

Планирано учешће у снимању емисије „Ко је у праву“ смо отказали. Позивамо бивше и садашње старешине војске да бојкотују програме ТВ Хепи све док се њена уређивачка политика не усклади са законима Републике Србије!

  

About The Author

Оставите одговор